Schuifpui Brochure en folders

Download op deze pagina onze gratis folders over de verschillende soorten merken en typen schuifpuien.

Gealan S8000 IQ

De bijzondere techniek van de GEALAN hefschuifdeur wordt gevraagd, als grootschalige passages gepland staan. Hiermede laten zich grote deurelementen probleemloos realiseren. Of de deur open of gesloten is, speelt geen rol. In beide situaties stroomt veel licht de kamer binnen. De nagenoeg drempelloze bodemaansluiting heft de scheiding tussen buiten en binnen op.

Offerte aanvragen

 

Reynaers TP110

Het TP 110 schuifsysteem combineert goede technische prestaties met veiligheid. Het volledig geïsoleerde systeem zorgt voor een comfortabel binnenmilieu. Met een maximaal gewicht van 200 kg per schuivend element zijn grote transparante schuifdeuren te realiseren. TP 110 voldoet aan weerstandsklasse 2 tegen inbraak.

Offerte aanvragen

Deceuninck Zendow

Monorail verlaagt letterlijk de drempel van uw huis. Met een aluminiumdorpel stapt iedereen vlot van binnen naar buiten, en omgekeerd. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie zijn Monorail-schuifdeuren de geschikte oplossing. Monorail-schuifdeuren zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Voor absolute wind- en waterdichtheid
voegt Deceuninck daar nog een vernuftig waterafvoersysteem aan toe.

Offerte aanvragen

Reijnaers CP130

CP130 is gebaseerd op de raam- en deurreeks CS68 en sluit esthetisch aan bij de bestaande Concept reeksen. CP130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing van de schuifdeuren mogelijk maakt.

Offerte aanvragen

Schuco ASS 50

Het aluminium schuifsysteem Schuco ASS 50 is een schuif- en hefschuifsysteem met hoge thermisch isolerende eigenschappen en een gevarieerde keuze aan deuren en ramen met stevige vleugels in smalle aanzichtbreedtes. Schuif- en hefschuifsysteem met hoge warmte-isolerende waarde, met een vleugelprofiel van 50 mm en een kozijnprofiel vanaf
120 mm

Offerte aanvragen

Schüco ASS 70.HI

Het aluminium hefschuifsysteem Schüco ASS 70.HI is een systeem met hoge thermisch isolerende waarde, een perfecte waterdichtheid, een uitstekende geluidsisolatie, en een inbraakveiligheid van klasse RC 2. Het moduleerbare isolatiesysteem maakt het mogelijk Uf -waarden vanaf 2,0 W/(m²K) te halen, waardoor Uw-waarden van < 1,3 W/(m²K) mogelijk zijn. Met de grote opengaande delen in combinatie met een uitermate groot gebruiksgemak, biedt het systeem Schüco ASS 70.HI nieuwe oplossingen voor grote projecten en klassewoningen.

Offerte aanvragen

Schüco ASS 77 PD

Het Schüco systeem ASS 77 PD maakt het mogelijk grote schuifelementen met maximale transparantie toe te passen.
Het Panorama Design van Schüco wordt gekenmerkt door minimale profielaanzichten en ingebouwde verzonken
kaders. De slanke profielaanzichten zijn architecten en bouwheren een lust voor het oog. De automatische aandrijvings- en sluittechniek is in het profiel geïntegreerd en biedt maximaal bedieningsgemak.

Offerte aanvragen

Schuco easyslide

Schuco easyslide

De afkomst van de EasySlide verlogend zich niet, want voor de onderdorpel kozen de constructeurs van Schüco voor een lage thermisch gescheiden aluminium dorpel in een donkerbrons geanodiseerde afwerking. De puien bestaan verder uit hoogwaardig kunststof profielen, die elk zijn voorzien van meerdere kamers. Deze kamers en de profieldiepte van 70 mm dragen – uiteraard samen met het isolatieglas – bij aan een perfecte isolatie. Voor de inwendige versterking van de robuuste 167 mm brede kozijnomrandingen is eveneens voor een geïsoleerd aluminium profiel gekozen, waarmee de thermische isolatie extreem laag is.

Offerte aanvragen