Ervaringen

Heeft u een offerte aanvraagt via schuifpuieninfo.net? Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring. Mail ons uw ervaringen en maak kans op dinerbon van € 75!

De schuifpui die we nu hebben werkt niet goed meer. Formulier ingevuld en binnen een paar uur hadden we al heel wat aanmeldingen binnen. Sommige bedrijven waren toch wel erg duur dus daar hebben we uiteraard niet voor gekozen. Twee andere bedrijven leken ons wel goed dus hebben we beiden langs laten komen. Een van beiden hadden we niet zo’n feeling mee dus hebben we de ander gekozen. Nu hebben we een nieuwe schuifpui en die ziet er prima uit.

Arnold Jongejans, Epe

Op dit moment zijn wij bezig met het renoveren van ons huis. We willen meer ruimte en hebben besloten een serre aan te bouwen. We vonden het erg mooi om een uitloop naar buiten te maken. We zijn op zoek gegaan naar een manier om dit te kunnen realiseren. Al snel werden we door kennissen van mijn vrouw gewezen op het plaatsen van een schuifpui. Meer informatie aangevraagd via schuifpuieninfo.ml Binnen een paar dagen al reactie. Bedankt!

Evelien - Amsterdam

Door storm was onze vorige schuifpui vernield. We konden er echt niets meer mee, dus moesten we op zoek naar een nieuwe schuifpui. Via schuifpuieninfo.nl informatie gevonden over de aanschaf van een nieuwe schuifpui. Vrijwel direct wat reacties van verschillende bedrijven bij ons in de buurt. We hebben de tijd genomen om alle reacties door te lezen en kwamen op die manier bij de juiste leverancier uit. E. Peeters - Goirle

Via schuifpuieninfo.nl hebben wij het formulier ingevuld. 2 dagen later hadden wij 4 offertes in huis waarvan er gelijk 2 afvielen vanwege de prijs. De 2 overige offertes lagen dicht bij elkaar, en beide leveranciers zijn langsgekomen. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Proline Design uit Enschede. Duidelijk afspraken gemaakt over de levering, binnen een week hadden we een nieuwe pui.

 

Ervaring: Ik ben positief over deze manier van offertes aanvragen Het bespaart je tijd, je ontvangt alleen offertes van leveranciers uit de buurt en je krijgt snel een idee van prijzen. Wat mij betreft een aanrader.

Familie De Vries - Schuttersweg - Apeldoorn

De wieltjes van onze schuifpui bleken versleten. Helaas is onze leverancier 3 jaar geleden failliet gegaan dus het was een enorme zoektocht naar de juiste leverancier. Via schuifpuieninfo.nl hebben wij een aanvraag ingevoerd, en kregen diezelfde dag 4 reacties via email. Uiteindelijk zijn 2 leveranciers bij ons langs geweest. Deze constateerde beiden dat de pui aan vervanging toe was, en uiteindelijk hebben we beslist om een nieuwe schuifpui aan te schaffen.

Ervaring: Ik vind deze manier van aanvragen enorm handig en tijdbesparend. En nadat ik deze beoordeling ingestuurd had kreeg ik ook nog een kadobon van schuifpuieninfo als dank voor de moeite!

Mw. Mengelenberg - Enschede

Handig, snel eenvoudig. Voor mij was de scherpste prijs belangrijk, en op deze manier krijg je snel een idee van prijzen. Ik heb nog niet besteld omdat het een behoorlijke investering is, maar heb al wel een keuze gemaakt voor de leverancier.

Ervaring: Handig en snel

Gregor - Den Haag

Ik had al eerder via deze manier offertes aangevraagd voor de bouw van een dakkapel. Dat is toen prima bevallen. In eerste instantie verliep eea nogal stroef, achteraf bleek dat door een technische fout mijn offerteaanvraag niet was doorgestuurd. Hierdoor kreeg ik na een dikke week pas reactie, en toen had ik zelf ook al offertes aangevraagd. Uiteindelijk had ik dus behoorlijk wat offertes in huis, maar ik heb gekozen voor een offerte via deze site. Dit vanwege het goede advies en de schappelijke prijs.

Ervaring: Uiteindelijk meer dan prima!

Erik Peters - Constantijn Huygenslaan - Uithoorn

Of deze dienst nu beter is dan de andere offertesites weet ik niet, voordeel vind ik dat er op deze website veel informatie gegeven wordt. Uiteindelijk gaat het om de prijs/kwaliteit en dit was prima. Ook de snelheid waarmee wij offertes ontvingen (5 binnen 9 dagen) was wat mij betreft uitstekend. De nieuwe schuifpui wordt deze maand geplaatst, foto’s volgen! Merijn Bouwmeester - Klerklaan - Eindhoven

Dit zijn de ervaringen van schuifpui klanten met de bedrijven die ze hielpen aan een mooie nieuwe schuifpui. Heb je ook een ervaring: laat het weten!