De hefschuifpui

Informatie over de hefschuifpui

hefschuifpuiWat is een hefschuifpui? Een schuifpui wordt met name gebruikt indien er grote glazen ruiten bewogen moeten worden. Een hefschuifpui wordt bediend door middel van een hendel mechanisme. Aan de binnenkant van de schuifpui zit een groot handvat / hendel. Door dit handvat te draaien kunt u de schuifpui makkelijk open en dicht doen. Een groot voordeel is dat de schuifpui op verschillende standen vastgezet kan worden. Hierdoor kunnen verschillende openingen of kierstanden gecreëerd worden. Uiteraard kan een hefschuifpui ook in zijn geheel opengezet worden waardoor u het huis goed door kunt luchten en u een optimale doorgang creëert.

Hoe werkt een hefschuifpui?

Een hefschuifpui opent u door middel van een mechanisme dat zich aan de binnenkant van de schuifpui bevindt. Met deze hendel heft u de volledige schuifpui. Nadat u de schuifpui op eenvoudige wijze omhoog geheven heeft kunt u de schuifpui open en dicht doen. Dankzij de zware en bovenal solide constructie kunt u warmte en geluid binnenshuis houden.

De voordelen van een hefschuifpui

Een hefschuifpui wordt geopend met behulp van een simpel bedieningsmechanisme wat ook voor ouderen en kinderen goed te gebruiken is. Wat een voordeel is van dit type schuifpui, is dat de looprail van het schuifsysteem net zo hoog ligt als de binnenvloer. Hierdoor ontstaan er geen drempels bij het naar binnen en naar buiten lopen.

Met deze vorm schuifpuien heeft ook volledige vrijheid over de grootte van de pui en de grootte van de ventilatiekier. U kunt er ook voor kiezen om ventilatie optimaal te benutten en daarmee ook een royale doorgang te creëren. Hefschuifpuien zijn zowel in hout, aluminium en kunststof leverbaar.

Natuurlijk is het grootste voordeel van de hefschuifpui dat u alle kanten op kunt. Op deze manier kunt u zelf bepalen hoe lang u de schuifpui wil laten zijn. U kunt kiezen voor één of meerdere verschillende schuifbare delen en eventuele boven en zijverlichting.

Schuifrails verwerkt in het kozijn

Hefschuifpuien hebben altijd een lage instap. Een lage instap houdt in dat de drempel met de schuifrails zich in het kozijn bevindt. Op deze manier is er bijna geen verschil in hoogte wanneer we kijken naar de binnenvloer en het kozijn. Wilt u een veilige oplossing, dan is een hefschuifpui zonder twijfel de beste en veiligste mogelijkheid.

Vraag vrijblijvend meerdere schuifpui offertes aan

Vraag nu gratis en vrijblijvend meerdere hef schuifpui offertes aan bij leveranciers in uw woonplaats of regio

Nu Aanvragen!